Олена Зеленска е во билатерална посета на Белград заедно со сопругата на претседателот на Србија. Двете дами избраа одличен стајлинг.

foto Tanjug

Тамара Вучиќ избра  црн костум, но наместо панталони се одлучила за  здолниште  до под колена. Јакната и е струкирана и закопчана до грло.Косата ја врза во ниска, елегантна пунџа, а целиот стајлинг го заокружи со црни плетенки и пунџи.

Олена Зеленска се одлучи за комплементарната боја на својот костум, па беше во сино издание, со кое нејзината руса коса дојде до израз. Првата дама на Украина облече панталони и јакна со интересен детал на копчето.