Водителката Николина Пишек  се всели во својата луксузна вила во загрепско Шестине, која ја купи со нејзиниот покоен сопруг Видој Ристовиќ.

Нејзината вила е вредна 1,7 милиони евра, има 420 метри квадратни и градина од 1460 метри квадратни.