Една од најголемите македонски ѕвезди Владо Јаневски за празникот на вљубените настапува во Охрид. Неговиот настап е во  “AWAKE Night Club”!. Ова ќе биде одлична можност да се слушнат неговите хитови.

Владо во меѓувреме ја подготува и новата песна која ќе излезе за десетина дена.