Српската фолк пејачка Дара Бубамара сака млади мажи но овојпат навистина претера. Нејзиното ново момче има само 20 години. Се вика Тони  и претпоставувате многу е богат. Татко му има бизниси во Италија а синот ужива во романтични дестинации со Дара. Неодамна се вратија од Дубаи и се вратија уште позаљубени.

Тони често е во Италија и му помага на таткото околу рестораните и раздаелеченоста ќе биде првиот тест колку  е силна љубовта со Радојка.