Снаата на Лепа Брена навистина живее на висока нога. 24 годишната пејачка неодамна за нов џип даде 160.000 евра. И не само тоа, туку и ангажира личен шофер да ја вози кога сопругот Филип не е во можност.

Неодмана таа во целост ја реновирала куќата на Бежаниска коса за која потрошила уште 50.000 евра.Таа решила се да смени од корен бидејќи синот Александар ги ишкртал ѕидовите и мебелот а таа немала срце да го опомене.

Што би рекол нашиот народ се има се може.