Нина Бадриќ наполни 48 години. Хрватската пејака посебниот ден го прослави посебниот ден на Хвар но сама бидејќи по разводот никако не успеа да пронајде нова љубов. Сепак, тоа не се гледа по нејзиниот изглед, бидејќи Нина изгледа прекрасно и можат да и позавидат двојно помлади колешки.