Oткако туристите кои летуваат во Египет летово забележаа ајкули сега тие се појавија и во Турција.Поточно во Мармарис каде претстојуваат и македонски туристи.

На видеото се гледа ајкулата како плива заедно со капачите додека во водата има и деца.

Погледнете