Најголемата македонска звезда Владо Јаневски има нова дестинација. Тој за македонските телевизии откри дека Чаир по кој беше познат го заменил со Гевгелија каде од неодамна живее.

Не е позната причината зошто тоа го сторил но вели дека му одговора мирниот живот на југот на Македонија каде има стан и оти често може да се забележи на гевелиските улици и оти жителите му ја почитуваат приватноста.