Едена од најдобрите водителки во Србија Јована Јеремиќ најавува дека доколку гледачите побараат таа гола ќе ја води утринската емисија.Таа ја води најгледаната емисија на Пинк „Ново утро“ кое бележи рекордна гледаност.

Јована има 31 година и пред неколку месеци се разведе од својот сопруг со кој има ќерка.