Висар Вишка, македонскиот актер од Гостивар, кој беше назначен за в. д. директор на Гостиварскиот театар во 2019 година, на својот Фејсбук профил објави видео во кое првично ја покажува неговата канцеларија.

Од самата видео снимка, и како што тој објаснува, може да се согледа хаотичната состојба на канцеларијата од костимите бидејќи како што тој вели нема каде на друго место да се остават.

Тој исто така посочи дека со негови сопствени финансии купил и балетски пот, поради потребите на претставите.

Вишка истакна дека театарот во Гостивар нема ниту греење ниту тоалети.