Аца Лукас, по разводот од сопругата Соња Вуксановиќ, се преселил во стан во Вождовац, а неговата бивша и ќерка останале да живеат во семејната вила на Бежанијска коса.

Соња е многу активна на „Инстаграм“, често објавува детали од својот дом каде ужива во друштво на ќерките.
Нејзин омилен детал е огледалото кое се протега по целиот ѕид.Домот е украсен со уметнички дела, скапи детали, но и прекрасни цвеќиња.

Погледнете