Цеца Ражнатовиќ е во проблеми.Иако долги години планира, никако да ја реновира вилата на Кипар која е нејзина летна оаза. Кипарските власти не и даваат дозвола за градежни ативности бидејќи куќата се наоѓа покрај самиот морски брег во Аја Апа.

На речиси петстотини квадратни метри луксузната куќа в преовладува белата боја, типична за  крајбрежјето. До централниот влез се стигнува преку балконот, додека поплочената патека која се протега низ дворот води до страничниот дел со пространа тераса. Цеца го сака тој балкон бидејќи нуди прекрасен поглед на морето, но и се спушта до базенот.