Манекенката Хајди Клум како да и пркоси на годините. Таа на 46 години реши да се разголи и со тоа да покаже дека тие се само бројка.Германката изгледа совршено и не залудно по неа летаа млади момчиња.

Таа е во врска со 17 години помладо момче и тоа веројано ја тера секојдневно да вежба. Резултатот е видлив, зарем не?