Српската старлета Станија веќе неколку недели е во реалното шоу „Задруга“. Таа таму веднаш влета во врска со еден од учесниците Владан Томовиќ.Тој веднаш се заљуби во 34 годишната Инстаграм ѕведа со богато „си-ви од мажи со била во емотивна врска.

Токму затоа неговата фамилија, посебно мајката не сака ни да слушне Станија да и стане снаа бидејќи постојано биле на потсмев кај соседите дека таа повеќе гола отколку облечена.

Судејќи по фотографиите има право.