Добро утро Белград, како сме? – стои на видеото објавено на Твитер за еден несекојдневен настан. Маж во автобус во еден момент почнал да ја соблекува облеката, за на крајот да остане во розева сукња и градник од кокосови ореви, а на глава имал шешир.

Набрзо почнал да игра, некои од патниците ги насмеал, додека останатите останале шокирани.