Српската старлета Станија која учествува во реалното шоу „Задруга“ навистина знае да ужива.  Деновите ги користи добро да се одмори на базен, но и да го покаже своето згодно тело.

Таа важи за една од најследените девојки на Инстаграм, па Станија не пропушта постојано да објавува нови фотографии на радоста на машките очи.