Српската старлета Станија се приклучи во кампањата ова лето поради корона вирусот секој да остане во својата држава. Таа реши да не ја напушта својата земја и затоа наместо на море ќе се брчка покрај некој базен.

Останете во Србија-напиша Станија, облечена во провокативен костим за капење