Хрватска станува поскакувана дестинација за светскиот џет сет. Тоа го докажува и кралот на Инстаграмот Дан Близеријан. Тој со своето друштво го посети островот Корчула за да ужива до бесвест.Згодни девојки, секс, дрога и многу разврат.

Јахтата беше преполна со негови, но и локални девојки кои не ја пропуштија шансата да бидат дел од забавата на 39 годишниот милјардер.