Старлетата Станија Добројевиќ вели дека нејзиниот задник вреди милиони! Таа ужива на Копаоник, а машките фанови ги полуде со своите секси фотографии.

Станија е фотографирана во станот во кој веќе извесно време престојува на познатата српска планина, а во преден план го истакна својот занесен задник.

За да има задник од кој мажите воздивнуваат на 37 години, „Плејбој зајачицата“  вели декамора да се потруди: Задникот си го процени на милиони евра.

– Редовно вежбам во теретана. Секако, внимавам и што јадам. . Избегнувам тешка храна навечер.