Данијела Рајиќ е позната српска џет сетерка. Таа среќата ја пронајде во САД каде се омажи со НБА играчот Пол Џорџ. Додека тој игра кошарка ширум земјата таа објавува форографии на социјалните мрежи.

Данијела се пофали дека Ким Кардашијан добила конкуренција.Погодувате дека се работи за задникот кој можеби и навистина е поголем од славната Ким.
Од фотографиите проценете сами.