Сите сакаме да знаеме што не чека во љубовта.Овој тест можеби ќе ви ја открие вистината. Погледнете ја добро фотографијата и ако прво забележите куче тоа значи дека од љубовта немате никакви очекувања.Убедени сте дека очекувањата доведуваат до разочарување и болка па само пуштате работите да одат во свој тек дури и кога тоа не им се допаѓа.

Ако пак гледате две мачки тоа значи дека вам ви е важно како партнерот ве гледа и што мисли за вас отколку што навистина се случува во врската.Затоа често во намерата да го усреќите партнерот заборавате на сопствената среќа.