Копанијата „Рено“ во својата гама ја враќа легендарната „четворка“ која беше најпродаван модел во осумдесеттите години од минатиот век. Новите времиња си носат и нови работи па така Рено 4 овој пат ќе биде исклучиво електричен.

Како ви се допаѓа?