Специјализираниот сајт за автомобили „focus2move.com“ објави кои се трите најпродавани директорски лимузини или т.н “executive cars”.

На прво место е BMW Serija 5, потоа следи Mercedes E klasа па по него Audi A6, а не заостанува ни Škoda Superb.

Мора да се признае дека директорите имале вкус.