Бугарската актерка Јана Маринова, македонската публика ја запозна преку серијата Преспав, каде една сезона беше газдарица на пансионот. Потоа можевме да ја гледаме и во фимот „Брзи и среќни“ кој се прикажуваше во нашите кина.

По напорната работа, Јана која има 42 години зема заслужен одмор и реше да се одмори покрај црното море.

Но, наместо сопругот, друштво и прави нејзината најдобра другарка. Женско друштво ветува добра забава, зарем не?