Една од најголемите македонски ѕвезди Владо Јаневски ги израдува своите фанови со нова песна. Новиот хит е насловен „прекрасен ден“ и доаѓа пред концертот што Владо ќе го има на 10 август во Охрид на Античкиот театар.