Светлана Цеца Ражнатовиќ живее со семејството во луксузна вила на Дедиње, чија вредност се проценува на 3,3 милиони евра. Пејачката куќата на Дедиње ја наследи од нејзиниот покоен сопруг Жељко Ражнатовиќ Аркан. Куќата се наоѓа на екслузивна локација веднаш до стадионот „Маракана“.

Ражнатовиќ во својата вила има и базен адомот го реновираше пред неколку години. Цеца го прошири базенот со помош на архитект, а просторијата во која се наоѓа ја дополнила со спа центар, дел за козметичко разубавување, како како и фитнес простор.