Една од најзгоднините новинарки во Србија Јована Јеремиќ отпапува во Барселона со својот друга.Таа неодамна се разведе и сега може да ужива во животот. Веднаш по пристигнувањето, како што е редот таа почна да објавува фотографии на Инстаграм.

Во преден план дојде нејзиниот стегнат задник за кој вели дека плод на напорна работа во теретана.