Русите го претставија враќањето на легендарниот автомобил „Москвич“ кој беше популарен во времето на Советскиот сојуз. Се произведува во Фабриката на „Рено“ во Москва која французите ја напуштија поради војната во Украина.

Ќе се произведува во две верзии, како кросовер и електрична а цената се уште не е позната.

Погледнете го , дали би го купиле?