Емина Јаховиќ по разводот со турскиот пејач Мустафа Сандал, кој неодамна се ожени со нејзината 20 години помлада, се пресели во стан сместен во луксузен дел на Истанбул.

Пејачката се исели од семејниот дом во кој живееше со поранешниот сопруг. Сепак, таа се преселила во помал стан кој го уредила по нејзин вкус. Емина една година ужива во новиот стан во Истанбул со поглед на Босфорот. Таа живее во својот нов дом со синовите Јаман и Јавуз во чист луксуз.