Регионот со денови за случувањата во реалното шоу „Задруга“. Таму девојката по име Дениз Дејм имаше секс со Стефан Микиќ во тоалетот од куќата.

Дениз е од Словенија и важи за една од најзгодните девојки во својата земја.Позната е по тетоважите и по експицитните фотографии на социјалните мрежи каде има стотици илјади обожаватели.