Викторија Бекам важи за строга жена која се држи до правилата. Таа пред неколку месеци се стави на строг режим и диета. Програмата предвидуваше и напорни вежби и фитнес.

Денеска резултатите се видливи и дизајнерката реши да се пофали со затегнатиот задник.Секоја чест за поранешната пејачка која има 47 години.