Богдана која што стапи во брак со Вељко Ражнатовиќ има преубава сестра за која првпат се дозна на денот на свадбата.

Таа се вика Бојана и многу си наликуваат една на друга. Бојана обожува луксузен живот, далечни патувања, убава гардероба и поставување на фотогафии на социјалните мрежи.

За време на свадбата, покрај во невестата, сите очи на гостите беа впререни кон Бојана, а имаа и зошто.