Влезната врата од станот на покојната инфлуенсерка Кристина Кике Ѓукиќ беше обоена со самовили и пеперутки. Ништо не е поврзано со морничавата тага и болка што се случува на другата страна

Во овој стан во Карабурма, неутешната мајка на инфлуенсерката Наташа Величковиќ Ѓукиќ седи во солзи и го оплакува своето дете.

Единствените луѓе што ги прима во нејзиниот дом се членовите на семејството, пријателите и соседите кои и изразуваат сочувство и се обидуваат донекаде да ги ублажат нејзините тешки маки.

Наташа не може да разговара со никого. Велат дека плаче и дека не може да излезе низ вратата.

Таа е мајка. Никој не е потежок од неа. Плаче и ги гледа сликите на Кика. Тешко и е – ни рекоа пред нејзината врата