По Евровизија кај нас најмногу се зборуваше за успехот на Тамара, помлаку за победникот од Холандија Данкан Лоренс, а во светот, пак, топ тема беше фалш пеењето на Мадона, покрај нејкзониот неочекуван политилки настап.

Но Мадона не би била поп ѕвезда ако некои грешки не се исправата. Така таа отпеја две песни – стриот хит Like a Prayer од 1989, каде за чудо дивата фалшираше. Се извади со новата песна  Future.

Но, фалшот го нема на Јутјуб каналот на Мадона. Едноставно, не личи за ѕвезда од нејзин формат да се слуша како фалшира.

Ова е ретушираната верзија.

А, ова е оригиналот од настапот во Тел Авив. Па уверете се сами.