Актерката Лидија Вукичевиќ како да ја живее втората младост. Таа на 57 години реши да се разголи и мораме да признаме дека изгледа одлично.

Лидија има 20 години помлад партнер, за кој вика дека и голема поддршка.Со него често се на егзотични дестинации, но знаат и дома да си приготват романтична вечера.

Она што и е најважно е што против нивната врска немаат ништо синовите Андреј и Давид кои се успешни во фудбалот и во пилотирањето