Хрватската ѕвезда Петар Грашо се приклучи на редицата музичари кои не заборавија на своите фанови и во деновите во карантин.

Тој одржа концерт во центарот на родниот Сплит каде ги испеа најголемите хитови како „Уторак, „Воли ме“ и Моје злато“.

Погледнете, вистински мелем за очи и уши.