Српските медуми ги избраа гордите сопстенички на најдобите задници на Балканот.Во него влегоа две пејачк и една старлета.

На првото место е младата пејачка Теа Таировиќ по која мажите воздивнуваат. На второ место е старлетата Станија и трета старата добра Јелена Карлеуша која се држи и на 41 година.

Пишете кој е вашиот фаворит.