Здравко Чолиќ важи за ѕвезда која што не сака премногу да го експонира приватниот живот.До пред неколку години тој воопшто не ги покажуваше децата а со сопругата се има појавено само неколкупати јавно.

Но, децата пораснаа и сега ќерката Уна е активна на Инстаграм и секојднено закачува фотографии од куќата во која живее.

Погледнете го луксзузот на Чола.