Жељко Јоксимовиќ може да биде горд на својата ќерка од првиот брак.Мина израсна во вистинска убавица.Таа има 25 години и студира музичка академија. Снима и песни и пратечки вокали во студиото на татка си а и обожува да објавува фотографии на социјалните мрежи.

Покрај тоа, таа е и уредник на една духовна телевизија.