Карина Еле е поранешна атлетичарка која по завршувањето на кариерата се сврте на манекенството. На пистата подобро и оди отколку на патеката а како и не кога има милиони следбеници на Инстраграм.

Карина има 29 години и фановите и ја доделија наградата фитнес модел на светот.
Заслужено, зарем не?