Јелена Карлеуша сподели фотографија на која позира гола и го истакна  своето извајано тело. Со рацете ги прекрива  бујните гради, додека интимните делови останаа скриени со чаршаф кој ЈК го завитка околу себе.

Рај за машките очи.