Александра Николиќ ужива во првите денови од родителството.

Победничката на „Задруге 6“ стана мајка на 17 април, кога на свет ја донесе ќерката Леона. По излегувањето од породилиштето, Александра останала во својот стан во Белград за да се опорави од породувањето, додека новопечениот татко Филип Цар се вратил во Хрватска.

Александра Николиќ на македонската јавноста и е позната по врската со мафијашот од кланот Грчец  Јетон Кривањева која беше изрешетан во Шиша бар на Кале.

Николиќ настапувала по клубовите во Македонија, каде запознала  овој жесток дечко со кој почнала да излегува. Набрзо се преселила да живее кај него во Скопје.Но врската не заврши славно и тој ја исфрлил пред српската граница.