Јелена Карлуша на денешното судење против една телевизиска куќа се појави средена од глава до петици. Кратка фризура, темни наочари, но и мала „Луј Витон“ чанта која сите ја забележаа.

Јелена во судот влезе сама, а по неколку минути дојде и нејзниот адвокат.

Карлеуша периодов се почесто е во судница, а ја очекува и бракоразводна парница со нејзниот сопруг Душко Тошиќ.