Јелена Карлеуша се појави на Дедиње за да ја исполни својата граѓанска должност и да гласа, ни помалку ни повеќе туку во боите на српското знаме. Нејзиниот стајлинг изнесува над 15.000 евра.

Еве ги цените

Винтиџ чантата „Шанел“ е 12.000 долари, додека за „Луј Витон“ штиклите потроши 655 евра. Белите мокасини  чинат Balenciaga од 800 долари.Прстенот „тифани“ пак чини од 840 евра.