Драгана Мирковиќ е во процес на развод од бизнисменот Тони Бијелиќ, а таа поднесе и тужба.Наскоро е закажано првото рочиште.

Иако во јавноста првично се зборуваше за спогодбен развод, тоа наводно нема да се случи.

Драгана решила имотот со кој располагаат да го подели преку суд, бидејќи „во моментов не е можен друг договор“, пишува „Телеграф.рс“.