Јелена Карлеуша е позната по своите огромни гради кои гордо ги истакнува. Но, пред неколку дена таа се појави на настап кој ги шокираше мажите. ЈК имаше гради кои оддалеку не наликуваа на нејзините па многумина помислија дека таа ги намалија.

Но, за среќа градите се тука а Јелена носеше црна маичка на кои беа насликани туѓи гради кои мора да признаеме не и личат.