Јелена и Душко речиси сигурно ќе му стават крај на бракот. Фудбалерот е решен да се разведе од пејачката по порно скандалот.

Тој чекаше да поминат 40 дена од смртта на мајката на Јелена и објави дека ќе и ја остави вилата вредна 2,5 милиони евра, џип од 50.000 евра како и 3.000 евра издршка.

Но, Јелена не задоволува со тоа и како што пишуваат српските медиуми бара 5 милиони евра бидејќи Душко во Кина игра за толку годишно и смета дека тие пари ги заслужува.

Во спротивно се заканува дека ќе објави компромитирачки снимки кои можат да ја уништат кариерата на Душко и неговиот углед.