Хрватските медиуми го нападнаа Златан Ибрахимовиќ поради неговата блискост со пејачката Нада Топчагиќ. Тие се револтирани што Златан ја сака нејзината музика а Нада имала гревови во минатото.

Топчагиќ пеела на прослава на четници во Вуковар а тоа не можат да и го простат. Таа со Ера Ојданиќ славела и пеела „маршира гарда Петра краља“ додека хрватски војници умирале.