Сте слушнале ли за „мајмунска дрога“. Тоа е најновиот „хит“ кој полека го освојува светот. Најмногу е распостранета на журките и музичките фестивали.

Се работи за моќен дериват метамфетаин кој предизвика халусцинации и впечаток дека сте непобедливи.

Дури и мала доза може да биде непобедлива. Конзументите милат дека можат да влетаат пред автомобил и ништо да не им биде. „Мајмунската прашина“ може да се пуши, шмрка или пак да се зема во пилула.