Сопствениците на една од најпознатите згради и еден од симболите на Њујорк, „Крајслер билдинг“, сакаат да го продадат облакодерот. Тој има речиси 90-годишна историја, но засега не се објавуваат информации околу цената, што би била прифатлива.